Tuesday, 24 March 2015

Grand Opening MedikPro Aesthetics & Laser Clinic - Private Clinic With The Latest Technology in Jakarta


Grand Opening Party MedikPro Aesthetics And Laser Clinic Jakarta, Indonesia 

MedikPro - a Hong Kong based aesthetics clinic - has recently opened their first branch in Jl. Gunawarman No. 65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan. Since its first establishment in Hong Kong 2010, MedikPro has been known for its professionalism and as one of the front runner in the industry. "It is our passion and ongoing commitment to provide the most advanced treatments in cosmetic and dermatology. Not only to our patients but also to our doctor friends in aesthetics industry, We have been conducting seminars and workshops to introduce new treatments to many doctors from other clinics." explained Mr Johny Lee, principal from MedikPro Hong Kong. MedikPro has been working closely with reputable professors and organizations in providing medical beauty educational programs.

As branch clinic from Hong Kong, MedikPro Indonesia always well informed with innovation and latest technology in medical beauty, Wide range of treatment selections - full body approach - are available in MedikPro Indonesia. From regular daily facial, laser treatments, scar management, hair removal, body contouring/slimming, vein removal, until the latest revolutionary Laser Vaginal Tightening.

MedikPro caters not only for women but men too. Currently MedikPro has expanded treatment selections to help men's problems. Snore Reduction by laser treatment, Hair Regrowth by stemcell injections, are two revolutionary treatments they added. Using technology from Europe and sometimes combined with technique from korea, their well trained doctors are able to hel men - or women with this problems. 

"NO PAIN NO GAIN" or "BEAUTY IS PAIN" are no longer entirely true. "At MedikPro we are keen to search for treatments that give great result but are non-invasive, minimal downtime, without surgery. We are proud to be able to equipped ourself with great aesthetics machines that provide exactly that." Most of MedikPro treatments are walk-in walk-out procedures, worry-free from pain and downtime.

18 March 2015, MedikPro held its grand opening party. MC by Becky Tumewu, ceremony opened with speech from Mr Johny Lee, principal from MedikPro Hong Kong and cutting ribbon by Mr Johny Lee principal from MedikPro Hong Kong. Ms Theresa guest of honor from Korea, and Mr David Halim director of MedikPro Indonesia.

MedikPro - sebuah klinik estetika dari Hong Kong - baru-baru ini membuka cabangnya di Jl. Gunawarman No.65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan. Sejak didirikan pada tahun 2010 di Hong Kong, MedikPro dikenal akan profesionalisme nya dan sebagai yang didepan pada bidangnya. "Ini adalah semangat dan komitmen kami untuk menyediakan perawatan yang terdepan dalam kosmetik dan dermatologi. Tidak hanya para pasien, tapi juga teman-teman dokter di bidang estetika. Kami melakukan seminar dan workshop untuk mengenalkan perawatan baru kepada banyak dokter dari klinik lain." jelas Mr johny Lee, kepala MedikPro Hong Kong. MedikPro bekerja bersama profesor dan organisasi terkemuka dalam menyediakan program pendidikan kecantikan medis.

Sebagai cabang dari Hong Kong, MedikPro Indonesia selalu diinformasikan mengenai inovasi dan teknologi terkini dalam kecantikan medis. Pilihan perawatan yang luas - pendekatan seluruh tubuh - tersedia juga di MedikPro Indonesia. Mulai dari regular daily facial, laser treatments, scar management, hair removal, body contouring/slimming, vein removal, sampai revolusioner Laser Vaginal Tightening.

MedikPro tidak hanya melayani wanita saja tapi juga pria. Belakangan ini, MedikPro memperluas pilihan perawatan untuk membantu masalah yang dihadapi oleh pria. Mengurangi dengkuran menggunakan laser treatment, menumbuhkan rambut menggunakan injeksi stemcell adalah dua perawatan revolusioner  yang ditambahkan oleh mereka. Menggunakan teknologi dari Eropa dan kadang-kadang dikombinasikan menggunakan teknik dari Korea, dokter mereka yang terlatih dapat membantu para pria atau wanita yang mempunyai masalah tersebut.

"NO PAIN NO GAIN" atau "BEAUTY IS PAIN" tidak lagi seluruhnya benar. "Di MedikPro kami mempunyai semangat untuk mencari perawatan yang memberikan hasil tapi noninvasif, downtime minimal, tanpa operasi. Kami bangga karena bisa melengkapi diri kami dengan alat estetika hebat yang dapat menyediakan hal tersebut." Kebanyakan perawatan MedikPro merupakan walk-in walk-out procedures, tak perlu takut sakit dan downtime.

Pada 18 Maret 2015, Medikpro menyelenggarakan grand opening party. Becky Tumewu sebagai MC, acara ini dibuka dengan kata pembuka dari Mr Johny Lee, kepala dari MedikPro Hong Kong dan pemotongan pita oleh Mr Johny Lee, kepala dari Hong Kong, Ms Theresa tamu kehormatan dari Korea, dan Mr David Halim direktur dari MedikPro Indonesia.


Mr David Halim Director Of MedikPro Indonesia. Ms Theresa Guest Of Honor From Korea and Mr Johny Lee Principal From MedikPro Hong Kong


MedikPro Jakarta, Indonesia

MedikPro Jakarta is located in Jl. Gunawarman No.65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, above Cafe Le Gourmand.

MedikPro Jakarta ini berada di Jl. Gunawarman No.65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, tepatnya di atas Cafe Le Gourmand.




The room looks quite comfortable.
Untuk ruangannya, cukup nyaman.

So, what's their services? Let's check it out:
Apa aja sih perawatan yang disediakan oleh MedikPro ini? Yuk, cek dibawah ini:


MedikPro Jakarta is a branch from MedikPro Hong Kong (www.medikpro.com) which established in 2010. Their services are quite much and can be done to women or men. They hope not only women doing the treatments, but also the men.

MedikPro Jakarta ini merupakan cabang dari MedikPro Hong Kong (www.medikpro.com) yang didirikan pada tahun 2010. Services yang mereka sediakan cukup banyak dan bisa dilakukan untuk cewek maupun cowok. Mereka berharap ngga hanya cewek aja yang melakukan treatment, tapi juga para cowok.

MedikPro Jakarta Services: 
MedikPro Jakarta menyediakan treatments sebagai berikut:

- Hydrafacial
- Intraceutical
- Red Carpet Facial
- 24K Gold Facial
- Acne Facial
- Anti Aging Facial
- Anti Wrinkle Injection
- Dermal Filler
- PRP Therapy
- V-Lock Face Thread Lift
- Stem Cell Therapy
- 3D Laser Rejuvenation
- 4D Laser Face-Lifting
- Clear Acne Laser
- Acne Scar Laser
- Resurfacing Laser
- Pigmented Lesions Laser
- Face Tightening Laser
- Laser Toning
- Facial Vein Laser Reduction
- Laser Hair Removal
- Body Tightening Laser
- Breast Tightening Laser
- Strechmark Laser Reduction
- Vein Laser Reduction
- Snore Laser Reduction
- Laser Vaginal Tightening
- Stress Urinary Laser
- Slimming
- Body Contouring
- Embroidery

I want to slightly talk about some treatment, HydraFacial and NightLaseTM Snoring Laser Treatment.

Aku sedikit membahas mengenai treatment yang mereka punya, yaitu HydraFacial dan NightLaseTM Snoring Laser Treatment.


The HydraFacial is a facial treatment known as a quick-fix procedure for all skin types. Unlike conventional facial treatment, HydraFacial uses wandlike tip to cleanse, peel, extract, and infuse serum to detoxify and protet skin from free radicals. Instant result can be seen just after one treatment. 
The results are immediate, and after the treatment, the skin radiantly clean, smooth, refined, moist and prolished; the perfect base for beautiful, long-lasting special occasion airbrush makeup. Perfect for pampering before weddings or other special events.

HydraFacial ini mempunyai hasil yang instan, tanpa perlu operasi dan ga terasa sakitnya. Hydrafacial merupakan sejenis perawatan facial prosedur wajah yang cepat dan cocok untuk segala jenis kulit. Ga seperti facial treatment yang konvensional, Hydrafacial ini menggunakan wandlike tip untuk membersihkan, mengelupas, ekstraksi, dan memasukkan serum untuk detoksifikasi dan melindungi kulit dari radikal bebas. Dalam satu kali perawatan, bisa langsung kelihatan hasilnya. Hasilnya membuat kulit menjadi bersih, lembut, halus lembab. Cocok untuk sebelum acara pernikahan atau event-event khusus lainnya. 

Hydrafacial Targets:
- Brown Spots
- Sun Damage
- Wrinkles
- Oily Skin
- Rosacea
- Blemish
- Pores


Is Snoring a problem for you? Ask MedikPro about NightLaseTM. A non-surgical path to a good night's sleep. 
For people with sensitive ear, it'll be really annoying to hear the snoring from your partner, and it can cause lack of sleep. One of the solution is to do this treatment, this is non surgical treatment. No pain, no anesthesia required, no pain, simple, safe and effective. This treatment can lessen the effects of snoring and increases the quality of a patient's sleep.

NightLaseTM Snoring Laser Treatment :

- Laser Snoring & Sleep Apnea Treatment
- No pain, no anesthesia required
- Increases the quality of a patient's sleep
- Laser light therapy tightens tissue and open airways
- Lessen the effects of snoring and sleep apnea
- High success rate, no appliances to wear
- Simple, safe and effective
- Non-surgical, non invasive, no downtime

Bagi sebagian orang, ada yang suka keganggu kalau ada yang tidurnya mendengkur, terutama yang sensitif, akan merasa terganggu banget kalau ada yang mendengkur. Hal ini mengakibatkan kekurangan tidur karena ga bisa tidur dengan nyenyak. Dan solusinya bisa dengan menggunakan treatment ini. Treatment ini ga perlu operasi lho. Ga perlu pembiusan, ga terasa sakit, mudah, aman dan efektif. Dengan treatment ini, bisa mengurangi efek mendengkur dan meningkatkan kualitas tidur.


Ms Theresa guest of honor from Korea

In the grand opening party, Ms Theresa, guest of honor from Korea explained and shows us how they do the treatment, the advanced technology they use to make it as no pain treatment and non surgical treatment.

Pada acara grand opening party kemarin, Ms Theresa, tamu kehormatan dari Korea menjelaskan dan menunjukkan bagaimana perawatan dilakukan, menggunakan teknologi yang lebih maju dan membuat perawatan tidak terasa sakit dan tanpa perlu operasi.



One of the technology they use is Microneedleroller, contains 192 needles tips in one roller header. It make the treatment become faster, practical and lessen pain if compared with conventional treatment.

Salah satu teknologi yang digunakan adalah dengan menggunakan Microneedleroller yang terdiri dari 192 buah jarum dalam satu kepala roller. Hasilnya jadi lebih cepat, praktis dan tidak terasa sakit kalau dibandingkan dengan perawatan konvensional.



CTS disposable microneedling device: an medical and aesthetic tool for opening channels in the skin for better penetration of products and to induce collagen through wound healing.

Alat CTS Disposable Mironeedling ini adalah sebuah alat medis dan estetik untuk membuka saluran dalam kulit sehingga membuat produk meresap ke dalam kulit dengan lebih baik dan untuk mendorong kolagen melalui penyembuhan luka.

Beside using advanced technology, MedikPro use skincare and cosmetics from BioStem CM.

Selain menggunakan teknologi yang maju, MedikPro menggunakan skincare dan kosmetik BioStem CM.


Stem cells are the origin of Youth.
Stem Cell Condition Media is the Future.
Bring break-through bio-science from Korea to your clinic or home.

Bio Stem CM is a high concentration cocktail of vital growth factors, cytokines, chemokines that help to boost skin and hair follicle cell proliferation and enhance cell repair.

Following extensive medical research and clinical trials, the StemMedience lab in Korea discovered that culturing stem cells released a staggering number of essential growth factors. Using these insights, this world renowned leading stem cell technology team in Korean Medical University, along with contributions from numerous anti-aging experts, developed stem cell condition media derived products to treat a range of different indications from wound healing, hair growth and common skin problems.

The patented AF-MSC Conditioned Media complex contains 12 more growth factors than any other stem cell product in the market. The solution reactivates the body's own stem cells and resets cell metabolism to supply never ending cell replenishment.

Sel induk atau bio stem adalah kuncinya awet muda. Bio Stem CM ini merupakan produk Korea yang membantu meningkatkan perbaikan sel dan menciptakan kulit yang awet muda. Produk-produk yang mereka gunakan telah 100% disetujui oleh FDA dan CTFA.

These products are 100% FDA & CTFA approved.



With Team From MedikPro and Media


Goody Bag


For more information about MedikPro Jakarta, Indonesia please contact them.
MedikPro Jakarta, Indonesia

Website: www.medikpro.co.id
 Facebook Fanpage
Instagram
BB PIN: 53E1BAEE
Email: info@medikpro.co.id or
 appointment@medikpro.co.id
Call: +6217227977, 7246071
Jl. Gunawarman No.65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan


Google Maps || Powered By MapsEasy.com Maps Generator







Monday, 9 March 2015

Little Bear Nail Art Tutorial Using Skinfood Nail Vita Alpha ABL11, AGL01 And Pedicure Sparkle 01 Sparkle Gold


Little Bear Nail Art Tutorial Using Skinfood Nail Vita Alpha ABL11, AGL01 And Pedicure Sparkle 01 Sparkle Gold

This Little Bear Nail Art is one of my favourite nail art because it looks so cute and it's easy to create! No need special skill, at least it's need neat hand. This nail art need 5 nail polishes, let's check it!

Little Bear Nail Art ini merupakan salah satu nail art favourite ku karena bentuknya yang lucu dan buatnya gampang dan cepat! Ga perlu skill khusus, yang penting bisa rapi sih, he..

Nail art ini memerlukan 5 warna kutek. Yuk, cek kutek apa aja yang diperlukan.


Little Bear Nail Art Tutorial Using Skinfood Nail Vita Alpha ABL11, AGL01 And Pedicure Sparkle 01 Sparkle Gold

To create this Little Bear Nail Art, I need 5 nail polishes, blue as base, white to create little bear pattern, black to create the face, sparkle gold to add detail on the ears, and glittering nail polish to make it looks prettier (optional).
What kind of nail polishes I use? Most of them is from Skinfood, because it's a great nail polishes. Btw, the white and black nail polish aren't from Skinfood, i buy them at mall.

Untuk membuat Little Bear Nail Art ini, aku butuh 5 warna kutek, yaitu warna biru sebagai dasar kutek, warna putih untuk membuat pola little bear, warna hitam untuk pola wajah little bear, warna sparkle gold untuk detail kuping little bear dan kutek berglitter untuk mempercantik hasilnya (opsional sih).

Kutek apa aja sih yang kupakai untuk membuat nail art ini? Kebanyakan aku pakai kutek merk Skinfood karena kuteknya uda kuakui bagus. Untuk warna putih dan hitamnya aku pakai kutek yang kubeli di toko aksesoris biasa yang ada di mall-mall.


Skinfood Nail Vita Alpha ABL11


Skinfood Pedicure Sparkle 01 Sparkle Gold


Skinfood Nail Vita Alpha AGL01 White Sprinkles


Doll Black Nail Polish

Here is the step by step to do the Little Bear Nail Art:

Berikut ini step-step Little Bear Nail Art Tutorialnya:

Simple Frozen Nail Tutorial Using Skinfood Nail Vita Alpha ABL10 ABL11 and AGL01


Simple Frozen Nail Tutorial Using Skinfood Nail Vita Alpha ABL010 ABL11 and AGL01

This time i want to do nail art tutorial with Frozen theme using blue nail polish and glitter nail polish. I use blue nail polish because Frozen identical in blue and glitter nail polish identical as the snow. 

Seperti judulnya, kali ini aku ingin buat nail art tutorial dengan tema Frozen menggunakan kutek berwarna biru dan sedikit glitter. Aku menggunakan warna biru karena Frozen identik dengan warna biru dan glitter yang identik dengan salju.


Skinfood Nail Vita Alpha ABL11

Nail vita alpha is one of my favourite nail polish, and it's from Skinfood. It doesn't clot easily, fast dry on nail, nice color and long lasting. 
Skinfood Nail Alpha ABL11 has soft blue color and it's turn out thinly if we only apply it once. The result is matte.

Nail vita alpha merupakan salah satu kutek favourite ku, dan ini dari merk Skinfood. Kuteknya ga gampang mengeras, cepat kering dikuku, warnanya bagus dan tahan lama.
 Skinfood Nail Vita Alpha ABL11 mempunyai warna biru muda dan agak tipis kalau dioles sekali. Warnanya matte ga mengkilap.


Skinfood Nail Vita Alpha ABL10

Skinfood Nail Vita Alpha ABL10 color is darker than ABL11 and the result is a bit glitter, not matte.

Skinfood Nail Vita Alpha ABL10 ini warnanya lebih gelap daripada ABL11 dan hasilnya berglitter kecil, ngga matte.


Skinfood Nail Vita Alpha AGL01

Skinfood Nail Vita Alpha AGL01 is one of my favourite glitter nail polish because it can make any of my nail art turn out very nicely! The glitter are white - gold - green - blue.

Skinfood Nail Vita Alpha AGL01 ini merupakan kutek berglitter favourite ku karena bisa membuat hasil kutek jadi kelihatan cantik banget! Glitternya berwarna putih - gold - hijau - biru.


Simple Frozen Nail Tutorial Using Skinfood Nail Vita Alpha ABL010 ABL11 and AGL01

1. Apply Skinfood Nail Vita Alpha ABL11 to all over the nail as shown in the first pic.
2. After ABL11 dried, apply Skinfood Nail Vita Alpha ABL10 from the middle to the edge of nail, to create gradation nail.
3. After it dried, apply Skinfood Nail Vita Alpha AGL01 to all over the nail to create snow effect.

1. Gunakan Skinfood Nail Vita Alpha ABL11 ke seluruh kuku seperti pada gambar pertama dari kiri.
2. Setelah ABL11 kering, oleskan Skinfood Nail Vita Alpha ABL10 mulai dari tengah hingga ujung kuku, ini untuk menciptakan efek gradasi.
3. Setelah kerimg, oleskan Skinfood Nail Vita Alpha AGL01 ke seluruh permukaan kuku untuk menciptakan efek salju.

It's done!

Tuesday, 3 March 2015

Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Kiss Orange Review


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Kiss Orange

In my previous post, i already post some information and review about Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Sexy Red. And this time, i want to review Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Kiss Orange. Yeah, i love the red lip tattoo and i also want to try this orange lip tattoo. And.... i also want to try others color, omg..! I really can't resist to open and try others lip tattoo!

Di post sebelumnya, aku ada review Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Sexy Red dan beberapa informasi lainnya. Kali ini, aku ingin review Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Kiss Orange. Yeah, aku suka sama lip tattoo warna merah dan juga ingin coba lip tattoo warna orange. Dan...sebenarnya aku juga mau cobain warna lain, omg...! Disitu kadang saya ngerasa sedih XD Susah banget buat ga cobain warna lainnya!


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo 

It has 5 color option + 1 lipgloss. And here are the color option:
- Rising Sun
- Lovely Pink
- Kiss Orange
- Sexy Red
- Sweet Wine

Skinaz lip tattoo ini punya 5 pilihan warna + 1 lipgloss. Berikut ini warna-warnanya:
- Rising Sun
- Lovely Pink
- Kiss Orange
- Sexy Red
- Sweet Wine


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo 


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Lovely Pink and #Sexy Red


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Rising Sun and #Kiss Orange


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Sweet Wine and Real Swatch

pic cr to skinaz


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo Ingredients

Skinaz lip tattoo is made from natural and safe ingredients, such as:
Skinaz lip tattoo ini terbuat dari bahan-bahan alami dan ga berbahaya, antara lain:

- Propolis Extract (yang ini bagus untuk melembabkan bibir) / good to moisten lips
- Witch Hazel
- Camellia Extract
- Lemon
- Cornus Fruit
- Plums
- Magnolia Liliiflora
- Portulaca Oleracea
- Schisandra Chinensis
- Centella Asiatica


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo - No Stain!

Skinaz Lip Tattoo doesn't stain in glass or tissue. It doesn't fade up easily even we eat or drink, so no need to touch up everytime. 

Skinaz Lip Tattoo ini mempunyai kelebihan:
- ga menempel di gelas ataupun di tissue lho
Warna dibibir jadi tahan seharian walau kena makan dan minum, ga perlu ribet bolak balik touch up untuk bibir.


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo - Product Information


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo - Product Information

In the box, there is a sheet contains product information in several language like: korean language, english, japanese and chinese.

Di dalam box terdapat sebuah selebaran kertas berisi informasi mengenai produk dalam beberapa bahasa seperti: bahasa korea, bahasa inggris, bahasa jepang dan bahasa mandarin.


How to Use Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo 


How to use Skinaz 24H Lip Tattoo: 

1. Clean the lips. Make sure your lips in good condition, no chapped lips please! Then use lip balm before using lip tattoo. Because when i firs tried it without lipbalm, my lips is bleed and it's hurt. After use lipbalm, apply the lip tattoo to all over lips quickly and evenly. Don't forget to apply it thickly. so it can looks good and more pigmented. When you apply it, the color will be sooo bright but don't worry about it, the result wouldn't be as bright as when you apply it.
2. After use lip tattoo, leave it dry for about 10 - 15 minutes. After it completely dry, peel it off. Roll it from bottom to the top and do otherwise. If you peel it off from edge to the mid, it'll a bit hurt. (it was my own experience).
3. Yay! The lip tattoo is done. For more beauty result, add lipbalm or lipgloss.
Tips: after peel off, do the step 1 again, apply the lip tattoo once again and peel it off when it completely dry. And the result would be more pigmented and long lasting!

Maybe some of you have this thought, what? I need to apply it 10 - 15 minutes? How if we are such in hurry? he he..
Use this tips, first clean your lips and apply the lip tattoo before do makeup. Makeup need 10-60 minutes, right? What? Just need 5 minutes? Wow.. you're so talented..
Nah, after done with the makeup, let's check the lip tattoo. If it completely dried, peel-off the lip tattoo then apply lipbalm or lipgloss. And it's done! Is it troublesome to use lip tattoo? My personal thought, it's not troublesome if i compare it with when i have to re-touch my lipstick or liptint., because it always faded. I think it's more troublesome to re-touch my lip tint than use this lip tattoo.

Cara Pakai Skinaz 24H Lip Tattoo: 

1. Bersihkan bibir dan dilap kering. Diharapkan bibir dalam kondisi sehat, ga pecah-pecah waktu pakai ya. Disaranin pakai lipbalm dulu sebelum olesin lip tattoo nya. Karena berdasarkan pengalaman nih, waktu pertama kali pakai aku ga pakai lip balm, langsung oles lip tattoo ini dan waktu lip tattoo nya dilepas, bibirku jadi berdarah dan rasanya perih hiks hiks..
Setelah oles lipbalmnya, oleskan lip tattoo ke seluruh bibir secara merata dan cepat. Jangan lupa dioleskan agak tebal agar hasilnya lebih keluar. 
Pada waktu dioleskan, warnanya akan pigmented banget. Ga usah khawatir, hasilnya ga akan seterang pada waktu diolesin kok ^.^
2. Setelah mengoleskan lip tattoo, biarkan kering sekitar 10-15 menit. Setelah kering, mulai lepas dengan cara digulung dari bawah ke atas dan dari atas ke bawah. Kalau dilepas dari samping ke tengah, hasilnya rada perih (menurut pengalaman sih..). 
3. Taraa.. lip tattoo sudah menempel dengan baik. Untuk hasil lebih bagus, bisa ditambahkan dengan lip balm atau lip gloss. 
Tips: setelah selesai peel-off lip tattoo nya, ulangi lagi langkah sebelumnya, yaitu mengoleskan lip tattoo sekali lagi dan tunggu sampai kering dan dipeel-off. Dan hasilnya akan lebih pigmented dan tahan lama!

Mungkin ada juga yang berpikir, wah lama banget ya harus tunggu 10-15 menit? Kalau lagi telat gimana tuh? hehe..
Bisa diakalin kok, pertama bersihkan bibir lalu pakai lip tattoo ini sebelum kita mulai makeup. Makeup butuh waktu 10-60 menit kan? Apa? Bisa dalam 5 menit? wow, jago deh.
Nah, kalau sudah selesai makeup, cek lip tattoo nya. Kalau sudah kering, lepas lip tattoo nya dan olesin lipbalm atau lipgloss. Jadi deh!
Ribet ya pake lip tattoo? Kalau menurutku sih ngga ya kalau dibandingin harus touch up ulang melulu kalau pakai lipstick atau liptint biasa, soalnya luntur terus. Apalagi kalau habis makan dan minum. Lebih repot harus bolak-balik touch up nya. 

Perhatian:

1. Jangan lepas peel-off tattoo nya dengan paksa, tapi lepas lah secara perlahan.
2. Kalau bibirmu kering banget atau punya luka, sebaiknya ga usah pakai lip tattoo ini.
3. Kalau bibirmu berminyak, bersihin dulu karena hasilnya ga bakal maksimal.
4. Kalau bibir mu punya banyak sel kulit mati atau pecah-pecah, agak susah buat dapat hasil yang maksimal. Jadi lebih baik bersihkan dulu bibirmu bisa dengan scrub, setelah itu baru deh pakai lip tattoo. Oke, intinya harus punya bibir yang fit, sehat, mulus!

Cautions:

1. Do not pull this peel-off type pack by force, but take it off slowly instead.
2. If your lips are too dry or have some injuries, do not use it.
3. When your lips are oily, they may not be colored well. So, please wipe clean your lips before use.
4. If your lips have lots of dead skin cells, it may be difficult to color. In this case, it is a good idea to try lip tattooing once again.

For more detail, check this video, cr to Skinaz.
Untuk lebih jelasnya, cek video ini yang kuambil dari Skinaz.



video cr to Skinaz



video cr to Skinaz


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Kiss Orange


Skinaz The Kissable Lip 24H Lip Tattoo #Kiss Orange

This lip tattoo has a tube-shaped packaging and sweetened with cute lips drawing. Overall, i like the packaging.