Tuesday, 24 March 2015

Grand Opening MedikPro Aesthetics & Laser Clinic - Private Clinic With The Latest Technology in Jakarta


Grand Opening Party MedikPro Aesthetics And Laser Clinic Jakarta, Indonesia 

MedikPro - a Hong Kong based aesthetics clinic - has recently opened their first branch in Jl. Gunawarman No. 65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan. Since its first establishment in Hong Kong 2010, MedikPro has been known for its professionalism and as one of the front runner in the industry. "It is our passion and ongoing commitment to provide the most advanced treatments in cosmetic and dermatology. Not only to our patients but also to our doctor friends in aesthetics industry, We have been conducting seminars and workshops to introduce new treatments to many doctors from other clinics." explained Mr Johny Lee, principal from MedikPro Hong Kong. MedikPro has been working closely with reputable professors and organizations in providing medical beauty educational programs.

As branch clinic from Hong Kong, MedikPro Indonesia always well informed with innovation and latest technology in medical beauty, Wide range of treatment selections - full body approach - are available in MedikPro Indonesia. From regular daily facial, laser treatments, scar management, hair removal, body contouring/slimming, vein removal, until the latest revolutionary Laser Vaginal Tightening.

MedikPro caters not only for women but men too. Currently MedikPro has expanded treatment selections to help men's problems. Snore Reduction by laser treatment, Hair Regrowth by stemcell injections, are two revolutionary treatments they added. Using technology from Europe and sometimes combined with technique from korea, their well trained doctors are able to hel men - or women with this problems. 

"NO PAIN NO GAIN" or "BEAUTY IS PAIN" are no longer entirely true. "At MedikPro we are keen to search for treatments that give great result but are non-invasive, minimal downtime, without surgery. We are proud to be able to equipped ourself with great aesthetics machines that provide exactly that." Most of MedikPro treatments are walk-in walk-out procedures, worry-free from pain and downtime.

18 March 2015, MedikPro held its grand opening party. MC by Becky Tumewu, ceremony opened with speech from Mr Johny Lee, principal from MedikPro Hong Kong and cutting ribbon by Mr Johny Lee principal from MedikPro Hong Kong. Ms Theresa guest of honor from Korea, and Mr David Halim director of MedikPro Indonesia.

MedikPro - sebuah klinik estetika dari Hong Kong - baru-baru ini membuka cabangnya di Jl. Gunawarman No.65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan. Sejak didirikan pada tahun 2010 di Hong Kong, MedikPro dikenal akan profesionalisme nya dan sebagai yang didepan pada bidangnya. "Ini adalah semangat dan komitmen kami untuk menyediakan perawatan yang terdepan dalam kosmetik dan dermatologi. Tidak hanya para pasien, tapi juga teman-teman dokter di bidang estetika. Kami melakukan seminar dan workshop untuk mengenalkan perawatan baru kepada banyak dokter dari klinik lain." jelas Mr johny Lee, kepala MedikPro Hong Kong. MedikPro bekerja bersama profesor dan organisasi terkemuka dalam menyediakan program pendidikan kecantikan medis.

Sebagai cabang dari Hong Kong, MedikPro Indonesia selalu diinformasikan mengenai inovasi dan teknologi terkini dalam kecantikan medis. Pilihan perawatan yang luas - pendekatan seluruh tubuh - tersedia juga di MedikPro Indonesia. Mulai dari regular daily facial, laser treatments, scar management, hair removal, body contouring/slimming, vein removal, sampai revolusioner Laser Vaginal Tightening.

MedikPro tidak hanya melayani wanita saja tapi juga pria. Belakangan ini, MedikPro memperluas pilihan perawatan untuk membantu masalah yang dihadapi oleh pria. Mengurangi dengkuran menggunakan laser treatment, menumbuhkan rambut menggunakan injeksi stemcell adalah dua perawatan revolusioner  yang ditambahkan oleh mereka. Menggunakan teknologi dari Eropa dan kadang-kadang dikombinasikan menggunakan teknik dari Korea, dokter mereka yang terlatih dapat membantu para pria atau wanita yang mempunyai masalah tersebut.

"NO PAIN NO GAIN" atau "BEAUTY IS PAIN" tidak lagi seluruhnya benar. "Di MedikPro kami mempunyai semangat untuk mencari perawatan yang memberikan hasil tapi noninvasif, downtime minimal, tanpa operasi. Kami bangga karena bisa melengkapi diri kami dengan alat estetika hebat yang dapat menyediakan hal tersebut." Kebanyakan perawatan MedikPro merupakan walk-in walk-out procedures, tak perlu takut sakit dan downtime.

Pada 18 Maret 2015, Medikpro menyelenggarakan grand opening party. Becky Tumewu sebagai MC, acara ini dibuka dengan kata pembuka dari Mr Johny Lee, kepala dari MedikPro Hong Kong dan pemotongan pita oleh Mr Johny Lee, kepala dari Hong Kong, Ms Theresa tamu kehormatan dari Korea, dan Mr David Halim direktur dari MedikPro Indonesia.


Mr David Halim Director Of MedikPro Indonesia. Ms Theresa Guest Of Honor From Korea and Mr Johny Lee Principal From MedikPro Hong Kong


MedikPro Jakarta, Indonesia

MedikPro Jakarta is located in Jl. Gunawarman No.65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, above Cafe Le Gourmand.

MedikPro Jakarta ini berada di Jl. Gunawarman No.65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, tepatnya di atas Cafe Le Gourmand.




The room looks quite comfortable.
Untuk ruangannya, cukup nyaman.

So, what's their services? Let's check it out:
Apa aja sih perawatan yang disediakan oleh MedikPro ini? Yuk, cek dibawah ini:


MedikPro Jakarta is a branch from MedikPro Hong Kong (www.medikpro.com) which established in 2010. Their services are quite much and can be done to women or men. They hope not only women doing the treatments, but also the men.

MedikPro Jakarta ini merupakan cabang dari MedikPro Hong Kong (www.medikpro.com) yang didirikan pada tahun 2010. Services yang mereka sediakan cukup banyak dan bisa dilakukan untuk cewek maupun cowok. Mereka berharap ngga hanya cewek aja yang melakukan treatment, tapi juga para cowok.

MedikPro Jakarta Services: 
MedikPro Jakarta menyediakan treatments sebagai berikut:

- Hydrafacial
- Intraceutical
- Red Carpet Facial
- 24K Gold Facial
- Acne Facial
- Anti Aging Facial
- Anti Wrinkle Injection
- Dermal Filler
- PRP Therapy
- V-Lock Face Thread Lift
- Stem Cell Therapy
- 3D Laser Rejuvenation
- 4D Laser Face-Lifting
- Clear Acne Laser
- Acne Scar Laser
- Resurfacing Laser
- Pigmented Lesions Laser
- Face Tightening Laser
- Laser Toning
- Facial Vein Laser Reduction
- Laser Hair Removal
- Body Tightening Laser
- Breast Tightening Laser
- Strechmark Laser Reduction
- Vein Laser Reduction
- Snore Laser Reduction
- Laser Vaginal Tightening
- Stress Urinary Laser
- Slimming
- Body Contouring
- Embroidery

I want to slightly talk about some treatment, HydraFacial and NightLaseTM Snoring Laser Treatment.

Aku sedikit membahas mengenai treatment yang mereka punya, yaitu HydraFacial dan NightLaseTM Snoring Laser Treatment.


The HydraFacial is a facial treatment known as a quick-fix procedure for all skin types. Unlike conventional facial treatment, HydraFacial uses wandlike tip to cleanse, peel, extract, and infuse serum to detoxify and protet skin from free radicals. Instant result can be seen just after one treatment. 
The results are immediate, and after the treatment, the skin radiantly clean, smooth, refined, moist and prolished; the perfect base for beautiful, long-lasting special occasion airbrush makeup. Perfect for pampering before weddings or other special events.

HydraFacial ini mempunyai hasil yang instan, tanpa perlu operasi dan ga terasa sakitnya. Hydrafacial merupakan sejenis perawatan facial prosedur wajah yang cepat dan cocok untuk segala jenis kulit. Ga seperti facial treatment yang konvensional, Hydrafacial ini menggunakan wandlike tip untuk membersihkan, mengelupas, ekstraksi, dan memasukkan serum untuk detoksifikasi dan melindungi kulit dari radikal bebas. Dalam satu kali perawatan, bisa langsung kelihatan hasilnya. Hasilnya membuat kulit menjadi bersih, lembut, halus lembab. Cocok untuk sebelum acara pernikahan atau event-event khusus lainnya. 

Hydrafacial Targets:
- Brown Spots
- Sun Damage
- Wrinkles
- Oily Skin
- Rosacea
- Blemish
- Pores


Is Snoring a problem for you? Ask MedikPro about NightLaseTM. A non-surgical path to a good night's sleep. 
For people with sensitive ear, it'll be really annoying to hear the snoring from your partner, and it can cause lack of sleep. One of the solution is to do this treatment, this is non surgical treatment. No pain, no anesthesia required, no pain, simple, safe and effective. This treatment can lessen the effects of snoring and increases the quality of a patient's sleep.

NightLaseTM Snoring Laser Treatment :

- Laser Snoring & Sleep Apnea Treatment
- No pain, no anesthesia required
- Increases the quality of a patient's sleep
- Laser light therapy tightens tissue and open airways
- Lessen the effects of snoring and sleep apnea
- High success rate, no appliances to wear
- Simple, safe and effective
- Non-surgical, non invasive, no downtime

Bagi sebagian orang, ada yang suka keganggu kalau ada yang tidurnya mendengkur, terutama yang sensitif, akan merasa terganggu banget kalau ada yang mendengkur. Hal ini mengakibatkan kekurangan tidur karena ga bisa tidur dengan nyenyak. Dan solusinya bisa dengan menggunakan treatment ini. Treatment ini ga perlu operasi lho. Ga perlu pembiusan, ga terasa sakit, mudah, aman dan efektif. Dengan treatment ini, bisa mengurangi efek mendengkur dan meningkatkan kualitas tidur.


Ms Theresa guest of honor from Korea

In the grand opening party, Ms Theresa, guest of honor from Korea explained and shows us how they do the treatment, the advanced technology they use to make it as no pain treatment and non surgical treatment.

Pada acara grand opening party kemarin, Ms Theresa, tamu kehormatan dari Korea menjelaskan dan menunjukkan bagaimana perawatan dilakukan, menggunakan teknologi yang lebih maju dan membuat perawatan tidak terasa sakit dan tanpa perlu operasi.



One of the technology they use is Microneedleroller, contains 192 needles tips in one roller header. It make the treatment become faster, practical and lessen pain if compared with conventional treatment.

Salah satu teknologi yang digunakan adalah dengan menggunakan Microneedleroller yang terdiri dari 192 buah jarum dalam satu kepala roller. Hasilnya jadi lebih cepat, praktis dan tidak terasa sakit kalau dibandingkan dengan perawatan konvensional.



CTS disposable microneedling device: an medical and aesthetic tool for opening channels in the skin for better penetration of products and to induce collagen through wound healing.

Alat CTS Disposable Mironeedling ini adalah sebuah alat medis dan estetik untuk membuka saluran dalam kulit sehingga membuat produk meresap ke dalam kulit dengan lebih baik dan untuk mendorong kolagen melalui penyembuhan luka.

Beside using advanced technology, MedikPro use skincare and cosmetics from BioStem CM.

Selain menggunakan teknologi yang maju, MedikPro menggunakan skincare dan kosmetik BioStem CM.


Stem cells are the origin of Youth.
Stem Cell Condition Media is the Future.
Bring break-through bio-science from Korea to your clinic or home.

Bio Stem CM is a high concentration cocktail of vital growth factors, cytokines, chemokines that help to boost skin and hair follicle cell proliferation and enhance cell repair.

Following extensive medical research and clinical trials, the StemMedience lab in Korea discovered that culturing stem cells released a staggering number of essential growth factors. Using these insights, this world renowned leading stem cell technology team in Korean Medical University, along with contributions from numerous anti-aging experts, developed stem cell condition media derived products to treat a range of different indications from wound healing, hair growth and common skin problems.

The patented AF-MSC Conditioned Media complex contains 12 more growth factors than any other stem cell product in the market. The solution reactivates the body's own stem cells and resets cell metabolism to supply never ending cell replenishment.

Sel induk atau bio stem adalah kuncinya awet muda. Bio Stem CM ini merupakan produk Korea yang membantu meningkatkan perbaikan sel dan menciptakan kulit yang awet muda. Produk-produk yang mereka gunakan telah 100% disetujui oleh FDA dan CTFA.

These products are 100% FDA & CTFA approved.



With Team From MedikPro and Media


Goody Bag


For more information about MedikPro Jakarta, Indonesia please contact them.
MedikPro Jakarta, Indonesia

Website: www.medikpro.co.id
 Facebook Fanpage
Instagram
BB PIN: 53E1BAEE
Email: info@medikpro.co.id or
 appointment@medikpro.co.id
Call: +6217227977, 7246071
Jl. Gunawarman No.65, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan


Google Maps || Powered By MapsEasy.com Maps Generator







No comments:

Post a Comment