Tuesday, 23 June 2015

Secret Key Snow White Milky Lotion Review - 시크릿 키 스노우 화이트 밀키 로션 리뷰

Secret Key Snow White Milky Lotion Review - 시크릿 키 스노우 화이트 밀키 로션 리뷰


Secret Key Snow White Milky Lotion 

On my previous blog post, i already post about Secret Key Snow White Milky Pack. So, what's the difference between Secret Key Snow White Milky Pack and Secret Key Snow White Milky Lotion? The main difference of this two is that we have to wash off the Milky Pack, while we use the Milky Lotion like usual body lotion or hand body, no need to wash it off. I think the Milky Lotion is more practical.

This Secret Key Snow White Milky Lotion can be used on face nor the body. But, i usually use the Milky Lotion on my body only. For face, we can use the Secret Key Snow White Cream

Secret Snow White Milky Lotion will brighten your skin complexion, provide moisture to keep skin soft. Your skin will look natural and brilliant, making you look more beautiful.

Pada review sebelumnya, aku ada ngereview Secret Key Snow White Milky Pack. Nah, apa sih bedanya Secret Key Snow White Milky Pack dan Secret Key Snow White Milky Lotion? 
Perbedaan utamanya adalah Secret Key Snow White Milky Pack harus dibilas, sementara Milky Lotion dipakai seperti body lotion or hand body yang ngga perlu dibilas lagi. Menurutku sih lebih praktis Milky Lotion.

Secret Key Snow White Milky Lotion ini juga bisa dipakai diwajah ataupun dibadan. Tapi biasanya milky lotion ini aku pakai hanya ditangan dan kaki saja. Untuk (khusus) wajah, bisa pakai Secret Key Snow White Cream.

Secret Key Snow White Milky Lotion adalah sebuah lotion pemutih yang bisa dipakai untuk wajah dan badan, mempunyai fungsi untuk melembabkan dan membuat kulit halus, serta membuat kulit terlihat natural dan cerah, sehingga membuat kita terlihat lebih cantik.





Secret Key Snow White Milky Lotion 

Box Packaging: Milky Lotion come with white-orange colored box and on the box, there was product information written in Korean language and English. This Milky Lotion size is 120 g. The official website of Secret Key is www.secretkey.co.kr

Packaging Box: Milky Lotion ini dilengkapi dengan sebuah box berwarna putih-orange dan keterangan produk dibox berupa tulisan berbahasa Korea dan Inggris. Milky Lotion ini mempunyai ukuran 120 g. Website resmi Secret Key adalah www.secretkey.co.kr


Secret Key Snow White Milky Lotion 

Product Packaging: This Milky Lotion has white packaging and on the back of this product, we can see the manufactured date and expired date. It will expired 12 Months after opened or used.

Packaging Produk: Milky Lotion ini mempunyai packaging berwarna putih dan dibagian belakang bisa kita lihat tanggal produksi dan tanggal expired. Apabila sudah dibuka dan dipakai, akan expired 12 bulan setelah dibuka/dipakai.


Secret Key Snow White Milky Lotion's Cap



Secret Key Snow White Milky Lotion's Ingredients

Water, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl, Methoxycinnamate, Titanium Dioxide, ETC.



Secret Key Snow White Milky Lotion's Texture and Scent

This Milky Lotion has light texture, with non-sticky feeling. In my honest opinion, this lotion is lack of moisture. This Milky Lotion has nice, soft scent, like baby powder scent. It looks so white, but if we apply it on skin, it will looks natural after several minutes. The result is quite instant, in once application we can see the result immediately. Note, this result is not permanent, it can last until next wash off. For long term of use, it can make skin looks whiter.

Milky Lotion ini mempunyai tekstur yang ringan dan ga lengket dikulit. Namun milky lotion ini menurutku kurang begitu lembab. Milky Lotion ini mempunyai wangi yang cukup wangi, yaitu seperti wangi bedak bayi. Wanginya soft, ga menyengat. Milky Lotion ini berwarna putih dan kalau diaplikasikan ke kulit, akan berwarna putih tapi tetap terlihat natural. Hasilnya langsung kelihatan dalam satu pakai, yaitu warna kulit yang lebih putih. Note, hasilnya hanya sementara, yaitu sampai dicuci atau dibilas. Untuk pemakaian jangka panjang, bisa membuat kulit benar-benar putih lho.


How to Use Secret Key Snow White Milky Lotion 

Dispense an appropriate amount and apply evenly along the skin texture. No need to wash off.


Cara Pakai Secret Key Snow White Milky Lotion

Ambil secukupnya lalu oleskan ke kulit. Bisa pada wajah maupun badan. Ga perlu dibilas.



Before and After Secret Key Snow White Milky Lotion (Once Application)

At once application, my skin looks whiter. In the photo above, my skin looks too white but after several minutes, it will looks natural after it adjusted with my skin. This Milky Lotion make my skin looks whiter, but unfortunately it doesn't moisturized my dry skin. It's more for whitening skin, not to moisturized the skin. 
Overall, i like this Milky Lotion. I usually use this when i have to attend events or go for a walk, so my skin will looks whiter :) It's okay for everyday use too, it just depends on the people who use it~

Dalam satu kali pakai, langsung kelihatan warna kulit yang lebih putih. Difoto diatas kelihatan putih, namun dalam beberapa menit warnanya akan menyesuaikan dengan warna kulit sehingga tampak natural, ngga seperti warna putih tembok kok, hehe...
Milky Lotion ini membuat kulit terlihat putih, tapi sayangnya kurang begitu lembab untuk tipe kulit kering. Jadi fungsinya hanya lebih ke pemutih aja sih, ngga buat melembabkan kulit.
Overall sih aku suka sama Milky Lotion ini. Biasa kupakai waktu ada acara atau sedang jalan-jalan, jadi kulitku akan kelihatan lebih putih :) Untuk pemakaian setiap hari juga ngga masalah. Tergantung sama yang pakai aja~


Buat yang mau beli, bisa contact:
Annateshop
Sms/Whatsapp +6285211112425
BBM to 228F827F
Email to annateshop@gmail.com
Lokasi: Jakarta, Indonesia





- membuat kulit terlihat lebih putih dalam sekali pakai (sementara) / whiter skin immediately after once application (not permanent)
- kalau dipakai dalam jangka panjang, bisa membuat kulit lebih putih / for long term of use, it can make skin looks whiter
- wangi soft, wangi bedak bayi / has soft and nice scent, like baby powder scent
- ga lengket / non-sticky feeling
- harga standar / standard price


- ga lembab / not a moisturizing lotion


9/10 I like this !


Yes!

2 comments:

  1. apa bedanya sama snow white mily pack?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry baru baca komennya. bedanya, kalau milky pack setelah dipakai harus dibilas sama air. kalau milky lotion ini ga perlu dibilas, pakainya kayak pakai body lotion.

      Delete