Tuesday, 7 June 2016

Missha x Line Friends Edition Brown M Magic Cushion No 21 and No 23 Review - 미샤 라인프렌즈 에디션 매직 쿠션 21호 and 23호 리뷰

 미샤 라인프렌즈 에디션 매직 쿠션 21호 and 23호


Hello.. sorry long time no post, lately i was so busy doing some project, olshop and i've just came back from Korea (teehee..). Lately i'm only active in instagram, so don't forget to follow me ^.^ @annateshop

This time i want to review cushion from Missha, which is a collaboration with Line Friends. This line has 2 kind of cushion, Brown and Sally. Because i like brown and because it's moisture type of cushion, so i'm trying this brown cushion. Beside the cushion, i also trying their eyeshadow, eye studio mini. i'll review it on my next post..

Hello.. sorry long time no post, sedang sibuk banget belakangan ngerjain project, ngurus olshop, dan baru balik dari Korea (hehe).. Belakangan cuma aktif di instagram aja, jadi jangan lupa di follow ya ^.^ @annateshop

Kali ini aku mau review cushion dari Missha yang bekerja sama dengan Line Friends. Dari line ini ada 2 jenis yaitu seri Brown dan seri Sally. Karena aku lebih suka brown dan seri ini tipe moisture / lembab, jadi aku cobain yang brown. Selain cushion, aku juga cobain eyeshadow nya yang eye studio mini. Nanti aku review di next post ya..


In one fullset, there is one brown case with the content inside and an air puff then a refill with an air puff wrapped in transparent plastic. Hygienic!

Dalam fullset cushion ini isinya adalah sebuah case brown beserta isinya dan air puff, lalu sebuah refill dan sebuah air puff yang dibungkus plastik bening. Higienis!


The ingredients, no parabens then ok..skip skip...

Untuk ingredientsnya ga ada parabens, skip skip.



The cushion case is in brown color with brown face, it's looks simple but cute.

Case cushionnya berwarna coklat dengan wajah brown, polos tapi lucu aja sih. 


At the bottom of the case, we can see the cushion color, which is in the photo above is no 21, and we can also see the exp date.

Dibagian bawah case bisa dilihat nomor cushionnya yaitu no 21, dan bisa juga liat exp date nya.