Kamis, 23 Juli 2020

My Home Design Dream Gameplay Level 1085 to 1091 And Story Room From Zenlife Game

 


안녕하세요 여러분, iseng aja sih kali ini aku mau posting tentang game favourite ku belakangan ini, yaitu My Home Design Dream. Game ini dari Zenlife Game.
 
Hi guys, this time i want to post about my favourite game, My Home Design Dream. This game is from Zenlife Game. 

 
Ini aku buat semacam Gameplay nya gitu dari level 1085 sampe 1091. Ini aku mainnya pas bulan Juli 2020 yah, karena game ini sering update interface, event dan lain-lain, jadi ku state dulu ini mainnya kapan. Mainnya gampang gampang susah. Dan mesti sabar banget nungguin hatinya penuh. Tapi pas mainnya sih asyik.
Yuk, coba lihat game nya seperti apa.

 I made some kind of Gameplay from Level 1085 to 1091. I make this gameplay in July 2020, because they always update the interface, event etc, so i want to state the play date. It's easy yet hard to play. And I need to wait patiently for the heart to be full. But i really enjoying playing this game tho.. Let's see what kind of game is this.


Jadi mainnya itu kayak main puzzle dan harus menyelesaikan misi-misi nya. Setiap kali selesai satu level bakal dapat koin, koinnya ini buat beli perabotan untuk design rumah nya nanti. Setiap level berapa gitu bakal nge-unlock design baru.
Btw kalian skip aja menit ke 16.37 sampe 18.31, lupa edit itu, kalau edit lagi rempong soalnya sizenya gede. Pas lagi main ada paket datang uhuy...

So it's like puzzle game and we have to finish the quests. Every time you finish one level, you will get coins, and you can use the coins to buy house decorations. Every some level, you'll unlock new design.

Btw, you can skip from minutes 16.37 to 18.31 because i have to pick up my package (the delivery guy suddenly come) and then i need to wash my hands so it tooks several minutes to resume the game. I forgot to edited that part, and the video's size is too big, so i'll just pass the editing part.

This is the Story Room:


- Warm Studio consists of Cozy Living Room, Cozy Bedroom, and Cozy Kitchen.
- Downtown Condo consists of Sunny Living Room, Sunny Kitchen, Sunny Bathroom, and Sunny Bedroom.
- My Studio consists of My Workshop, My Reception, My Showroom and My Display.
- Home in The Town consists of Comfy Living Room, Comfy Study Room, Comfy Master Bedroom, Comfy Kitchen, Comfy Dining Room, Comfy Guest Bedroom, and Comfy Bathroom.
-Vacation Room consists of Seaside Bungalow, Bungalow Interior, Camp Site, Treehouse, Seaside Dinner and Summer Party.

Aku masih stuck di level 1095 nih, untuk unlock room berikutnya (Summer Party) harus level 1100. Ruangan lain yaitu yang Love Nest dan Wedding Venue. Untuk saat ini sih cuma sampai disini ya guys, masih coming soon. Apakah kalian ada yang uda unlock Wedding Venue??

I am still stuck in level 1095. To unlock the Summer Party room, i have to reach level 1100.
Other Rooms is Love Nest and Wedding Venue. And other are still Coming Soon! I wonder you guys already unlock untul Wedding Venue??


Gimana, apakah kalian juga ada yang main game ini? Atau kalian ada rekomendasi game lain yang menarik?

So, do you also play this game? Or can you recommend me some fun games to play? Let me know!

#game #games #myhomedesigndream #myhomedesigndreamgameplay #zenlifegame #storyroom #myhomedesigndreamstoryroom

Tidak ada komentar:

Posting Komentar