Friday, 26 December 2014

Plaza Senayan Beauty Workshop - Graceful Purification "Lunasol Winter Look" by Kanebo


Tanggal 13 Desember 2014 yang lalu, Plaza Senayan mengadakan Beauty Workshop Dengan tema Graceful Purification "Lunasol Winterlook" by Kanebo. Acara beauty workshop ini diadakan di Mango Tree Bistrobar.

Sebelum menulis mengenai acara beauty workshop tersebut, aku ingin sekilas menulis mengenai produk baru dari Kanebo Lunasol, yaitu Lunasol Fall 2014 Makeup & Skincare Collection.

Kanebo Lunasol mengupdate website resmi mereka dengan informasi mengenai line Rococo-inspired fall 2014 makeup collection yang akan diluncurkan di Jepang pada tanggal 22 Agustus.

On December 13th, 2014 ago Plaza Senayan had held Beauty Workshop, Graceful Purification "Lunasol Winterlook" by Kanebo. It was held at Mango Tree Bistrobar.
Before write about that beauty workshop, i want to write about Kanebo Lunasol new products, Lunasol Fall 2014 Makeup & Skincare Collection. 
Kanebo Lunasol has updated its official website with preliminary information on the line’s Rococo-inspired fall 2014 makeup collection, which released in Japan on August 22nd.

Koleksi ini terdiri dari: / The collection includes:

- Grace Contrasting Eyes
- Dual Contrasting Eyes
- Shape Designing Liquid Eyeliner
- Full Glamour Lips
- Creamy Matte Crayon Lips
- Soft Contrasting Cheeks
- Nail Finish N

Selain itu, Lunasol juga meluncurkan base makeup dan skincare untuk edisi fall/winter 2014, yang terdiri dari: 
Lunasol released new base makeup and skincare items for fall/winter 2014. They are:

- Skin Contrast Face Powder (renewed)
- Glowing Day Cream

- Grace Contrasting Eyes  (2 variations)

(01 Antique Gold)


(02 Romantic Pink)

- Dual Contrasting Eyes (5 variations, limited editions)

(EX01 Icy Gray)

(EX02 Tender Brown)

(EX03 Warm Pink)

(EX04 Modern Olive)

(EX05 Chic Bordeaux)

- Shape Designing Liquid Eyeliner (2 shades: Deep Brown and Nuance Black)


- Soft Contrasting Cheeks (2 shades, limited editions)

cr to cosmenet.in.th

- Full Glamour Lips (4 new shades)



- Creamy Matte Crayon Lips (4 shades, limited editions)


cr to gooddealer.com

- Nail Finish N (3 new shades, limited editions)

- Skin Contrast Face Powder N (2 shades, 15g)

- Glowing Day Cream (35g)

- Day Treatment Eye Essence (10g)

Nah, di acara beauty workshop kemarin, kebanyakan menggunakan Lunasol Fall/Winter collection tadi. Produk yang disediakan diacara beauty workshop ini masih baru2 dan belum dicolek2, senang deh bisa nyobain produk yang baru diluncurkan! :)

In that beauty workshop, we used Lunasol Fall/Winter collection. Some of the products in that beauty workshop were brand new. I love to try new products! And it's new collection! :)



Kanebo Lunasol Products

Produk Kanebo Lunasol yang menggoda disiapkan disetiap meja, dilengkapi juga dengan berbagai macam brush.

The Kanebo Lunasol products in the table were looks really interesting and they also provided some brushes .



Diah Ardhini, trainer dari Kanebo Indonesia mulai memeragakan cara menggunakan base makeup, yaitu dibagi dalam 5 titik : dahi, hidung, kedua pipi dan dagu.
Untuk base makeup nya sendiri, menggunakan Lunasol Smoothing Makeup Base.

Diah Ardhini, the trainer from Kanebo Indonesia started to share how to use base makeup, divide it into 5 spots: forehead, nose, cheeks and chin. We use Lunasol Smoothing Makeup Base.


 Lunasol Smoothing Makeup Base



 Lunasol Smoothing Makeup Base - Texture and Swatch

Lunasol smoothing makeup base ini teksturnya ringan dan cukup lembab, membuat makeup terlihat lebih halus dan lebih tahan lama. Nah selanjutnya menggunakan foundation. Untuk foundationnya, aku memilih menggunakan Kanebo Impress Cream Foundation. Pada beauty workshop bersama Kanebo sebelumnya, aku pernah menggunakan Lunasol Skin Modeling Liquid Foundation, jadi kali ini ingin mencoba yang lainnya, yaitu Kanebo Impress Cream Foundation ini.


This Lunasol smoothing makeup base is very light and moist, it makes makeup looks smoother and long lasting. After makeup base, use foundation. For the foundation, i choose to use Kanebo Impress Cream Foundation. In my beauty workshop with Kanebo before, i've tried Lunasol Skin Modeling Liquid Foundation, so i want to try another foundation, and i decided to try Kanebo Impress Cream Foundation.



Kanebo Impress Cream Foundation

Kanebo Impress Cream Foundation punya 6 pilihan warna, ukuran 30gr dan mengandung spf 20 pa++. Packaging nya berbentuk jar berwarna hitam, kelihatan elegan yah :)

Kanebo Impress Cream Foundation has 6 shades to choose, the size is 30gr and has spf 20 pa++. The packaging is in black jar, looks elegant, right? :)



Kanebo Impress Cream Foundation



 Kanebo Impress Cream Foundation - Texture and Swatch

Friday, 12 December 2014

Skinfood Nail Vita Alpha ACR03 New Miracle and AGL01 White Springles Review



Skinfood Milky Rose Series

Skinfood mengeluarkan seri Milky Rose, yang terdiri dari :
Skinfood has release Milky Rose series and they are consists of:

- Rose Shake Point Make-Up Remover
- Rose Essence Moisture Make-Up Fixer
- Rose Essence Soft Cream Blusher
- Rose Cheek Chalk
- Vita Nail Alpha (Milky Rose)

Awal kali melihat seri ini, tertarik banget sama warnanya yang pink - peach dengan gambar bunga rose dan packagingnya girly dan cantik banget, jadi bikin ingin koleksi aja -.-
Dan berhubung uda bosan dengan warna kutek yang itu-itu aja, akhirnya kuputusin buat cobain nail polishnya, yaitu Nail Vita Alpha ACR03 New Miracle. Btw, untuk kualiatasnya sendiri, boleh kuakui merk Skinfood ini kualitasnya oke. Tahan, cepat kering, ga cepat mengental, warnanya cantik banget, dan harganya juga ga mahal2 banget. Selain itu, aku suka packagingnya, cantik!

At first i saw this series, i like the pink - peach color with rose pcture and i like their packaging, looks so pretty and girly. It make me want to buy them -.-
And btw, i really bored with my current nail polish collection, i decided to try the nail polish, Nail Vita Alpha ACR03 New Miracle. Btw, for the quality, i can say Skinfood has good quality nail polish. Dry fast, not easily coagulate, has pretty color and not too expensive. I also like their packaging, so pretty!

Nah, mulai aja dengan review kuteknya, kupilih warna ACR03 New Miracle. Pilihan warnanya sendiri ada 8 :
So, let's start the review. I choose ACR03 New Miracle. Nail vita alpha (milky rose) has 8 color to choose:

- APK03 Mary Rose 
- APK04 John Clare
- APK05 Laura
- APK06 Hui Nietzsche
- ACR02 Glenn Dora
- ACR03 New Miracle 
- ACR04 About Face
- ACR05 Beautiful Britain

Kupilih warna ACR03 karena ingin punya kutek warna pink - peach dan warnanya kelihatan soft.
I decided to try ACR03 because i want pink - peach color nail polish and i like to have soft nail.


 Skinfood Nail Vita Alpha ACR03 New Miracle

Wednesday, 10 December 2014

Schwarzkopf Fresh Light Sweet Apricot Review


Schwarzkopf Fresh Light Sweet Apricot 

Hi, sudah pada tau donk aku suka nyemir rambut, dan hampir semuanya berwarna coklat. Biasanya aku selalu pakai cat rambut merk L'oreal tapi sekali2 ingin coba juga merk lain. Kali ini aku coba pakai merk Schwarzkopf. Kenapa aku tertarik cobain cat rambut merk ini? Well, sebenarnya karena aku sering banget baca review beauty2 blogger yang pakai cat rambut merk ini jadi aku putusin untuk cobain juga. Selain itu, aku suka banget sama gambar atau packaging cat rambut ini, terlihat jauh lebih menarik dan girly banget kalau dibandingkan dengan packaging cat rambut pada umumnya. Setuju?

Hi, you know, i like to dye my hair and almost to brown color. Usually, i use L'oreal but sometimes i want to try another brand. And this time i use Schwarzkopf. Why i'm interested with this brand? Well, actually i have read many review from beauty blogger about this hair coloring so i decided to give it a try. Anyway, i also like their packaging, looks much girly then usual hair coloring, right?


Milestones Schwarzkopf

 Sebenarnya merk Schwarzkopf ini didirikan oleh seorang ahli kimia bernama Hans Schwarzkopf pada tahun 1898 yang kemudian mendirikan sebuah akademi tata rambut pada tahun 1927. Yang artinya perusahaan ini sudah berjalan lebih dari 100 tahun, wow!

This Schwarzkopf is established by a qualified chemist in Berlin, Hans Schwarzkopf in 1898 then he open hair dressing academy in 1927. That's mean, this company has been running for more than 100 years. wow!


Schwarzkopf Fresh Light Sweet Apricot 

Tuesday, 9 December 2014

The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Essence Review


The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Series

Do u guys already know about seol line from Whoo? From what i know, here is the seol series:

- Brightening Cleansing Foam

--> ini adalah sabun cuci muka nya dan dipakai pertama kali. Baca review nya disini
--> it's a cleansing foam. Read my review here.

- Whitening Skin Balancer

--> teksturnya cair dan dipakai setelah selesai cuci muka. Baca reviewnya disini.
--> the texture is liquid, used it after cleansing foam. Read my review here.

- Whitening Essence

--> digunakan setelah skin balancer.
--> it used after the skin balancer.

- Brightening Peel Off Pack

--> ini sama dengan masker peel off, dioleskan keseluruh wajah lalu biarkan kering. Setelah kering, ditarik dari bawah ke atas. Biasanya digunakan setelah essence, tapi aku selalu pakainya setelah cuci muka, kan sayang skin balancer dan essence nya yang terbuang lol. 

--> it's same as peel off mask. Apply it to entire face and leave it dry. After it completely dried, peel it  off from bottom to above. Usually, it used after balancer+essence. But i don't like to waste the balancer and essence, so i use it right after i cleanse my face using the brightening foam.

- Jinaek Whitening Program Kit

--> program pemutih dalam 4 minggu, terdiri dari 4 botol jinaek program kit dan 1 brightening gel ukuran 45ml. 

--> it's 4 intensive whitening program kit. Include 4 bottle of jinaek program kit and 1 brightening gel 45ml.

- Whitening Intensive

--> whitening intensive ini bagus banget untuk memperbaiki tekstur kulit, mengurangi flek hitam dan bekas jerawat, bahkan bekas luka (pengalamanku sih). Dan ini merupakan best seller dari seri whiteningnya whoo. Tapi harganya mahal, sekitar 1,5jt untuk ukuran fullsize 20ml. Whitening intensive biasanya hanya digunakan didaerah yang berflek/bernoda saja, ga keseluruh muka ya.
Baca review nya disini.

--> whitening intensive is really really good to improve skin texture, reduce dark spot and acne scars, and even scars (from my experience). And it's the best seller from the seol line. And of course, it's expensive.. As it has the quality, it has the price. About $128 (July 19th 2014 exchange rate). The fullsize only 20ml. Expensive, right? The whitening intensive usually used in dark spot or acne scars, not to entire face. Read my review here.

- Whitening Lotion

--> lotion atau biasa disebut emulsion digunakan setelah menggunakan whitening intensive.
--> lotion can be used after whitening intensive.

- Whitening and Moisture Cream

--> ini adalah cream wajah yang melembabkan sekaligus memutihkan wajah, digunakan setelah menggunakan lotion. Baca review nya disini.

--> it's the whitening and moisture cream which is good to whiten skin and moist. Use it after lotion. Read my review here.

- Brightening Gel

--> brightening gel ini sama dengan peeling. Gunakan setelah cuci muka, muka dilap kering lalu gosokkan brightening gel ke seluruh muka lalu bilas dengan air hangat. Baca reviewnya disini.

--> it's same as peeling. After cleansing, tap dry the skin and then use this brightening gel to entire face, rub it until some sebum and dirts out. Then wash with warm water. Read my review here.

 The History of Whoo Brightening Sun BB Cream SPF 45/PA++

--> bb cream, dipakai setelah cream dan sebelum whitening pact. Baca reviewnya disini.
--> bb cream, used after cream and before whitening pact. Review my review here.

The History of Whoo Seol Whitening Pact SPF 45 / PA+++ 

--> bedak padat, terdiri dari 2 warna yaitu No. 21 Light Beige dan No.23 Natural Beige. Baca review nya disini.
it's whitening powder pact, available in 2 shades: No.21 Light Beige and No.23 Natural Beige. Read my review here.


The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Series


 The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Sequence

Urutan cara pakai line The History of Whoo Gongjinhyang: Seol Whitening Series:
How to Use The History of Whoo Gongjinhyang: Seol Whitening Series:

1. Brightening Cleansing Foam
2. Whitening Skin Balancer
3. Whitening Essence
4. Brightening Peel Off Pack
5. Essence Program Kit
6. Whitening Intensive
7. Lotion
8. Whitening & Moisture Cream


The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Essence

The History of Whoo Whitening Essence ini merupakan essence dari line seol whitening yang berfungsi untuk memutihkan wajah, menghaluskan, melembabkan, bermanfaat untuk memutihkan kulit wajah secara keseluruhan, juga memudarkan noda/flek hitam yang terlihat di permukaan (bahkan mencegah pigmentasi dan noda2 di bawah kulit yang belum kelihatan) sehingga wajah bersinar alami dari dalam. Dapat digunakan untuk menghilangkan bekas jerawat dan flek hitam Cocok untuk: semua tipe kulit dan semua umur 

The History of Whoo Whitening Essence is one essence from seol whitening line, and it has whitening function, make skin smoother, soft, reduce dark spots, from the surface and also deep into skin (prevent pigmentation and spots under skin or latent spots), it also make skin looks brighter from inside. It can also used to relieve acne spots and darks spots. It's suitable for all skin type and all age range.

Bahan Utama /  Key Ingredients : Chilhyang Palbaeksan, Wild Chrysanthemum.


 The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Essence

Seol Whitening Essence ini mempunyai packaging yang mewah banget, terbuat dari botol kaca dan dilengkapi dengan sebuah pump, menjaga isinya tetap higienis.

The packaging looks so luxury, made from glass bottle and came with a pump, to keep it hygienic.


The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Essence - Description

The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Essence merupakan essence ekslusif dari formula pemutih kerajaan dengan menggunakan mutiara dan ginseng liat untuk meningkatkan warna kulit.

The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Essence is Whoo's exclusive essence of emperial whitening formula with precious pearl-wild ginseng enhances the skin's tone while engraving skin layer with crystality.


 The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Essence


 The History of Whoo Gongjinhyang : Seol Whitening Essence

Monday, 8 December 2014

Hera Limited Edition 2014 : Hera X Au Jour Le Jour - Hera UV Mist Cushion Au Jour Le Jour Review


Hi, kali ini ingin ngereview Hera Limited Edition 2014 yaitu Hera X Au Jour Le Jour. Produk  Hera X Au Jour Le Jour ini antara lain terdiri dari: 

This time i'll review Hera Limited Edition 2014, Hera X Au Jour Le Jour. The series consists of:

- Rouge Holic
- Rouge Holic Liquid
- Rich Curling Mascara
- Shadow Duo
- UV Mist Cushion

Dan ini video yang kuambil dari youtube cr to Marie Claire Korea.
This video source is from Marie Claire Korea.

cr to Marie Claire Korea


The very pretty Shin Min Ah as Hera Ambassador


 Hera X Au Jour Le Jour Collection


 Hera X Au Jour Le Jour Collection


 Hera X Au Jour Le Jour Collection


 Hera X Au Jour Le Jour Collection - UV Mist Cushion

 Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushion ini mempunyai casing berwarna putih silver dengan glitter2 kecil seperti casing hera biasa tapi dengan tambahan gambar mata dan bibir lengkap dengan tahi lalatnya ;p

Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushion has white case with some silver glitter like usual hera cushion case but it's uniquely designed with eyes, red lips and mole ;p


 Hera X Au Jour Le Jour  Rich Curling Mascara

 Dari Hera X Au Jour Le Jour ini, hanya tersedia mascara untuk curling aja yaitu untuk membuat bulu mata terlihat lebih panjang, namanya  Hera X Au Jour Le Jour Rich Curling Mascara. Aku sempat lihat youtube dari queencrease (안녕하세요!) dan bagus sekali hasilnya, bulu mata jadi terlihat banget jadi lebih panjang. Cek videonya yuk, dia ngereview Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushion, Hera X Au Jour Le Jour Rouge Holic, Hera X Au Jour Le Jour Rouge Holic Liquid, Hera X Au Jour Le Jour Shadow Duo dan Hera X Au Jour Le Jour Rich Curling Mascara. 

From Hera X Au Jour Le Jour edition, there is only 1 type of mascara, the curling. It helps eyelashes to looks long, and the name of this mascara is Hera X Au Jour Le Jour Rich Curling Mascara. I viewed youtube video from queencrease (안녕하세요!) and i like the result, the lashes looks longer. Check her review! She also review Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushion, Hera X Au Jour Le Jour Rouge Holic, Hera X Au Jour Le Jour Rouge Holic Liquid, Hera X Au Jour Le Jour Shadow Duo and Hera X Au Jour Le Jour Rich Curling Mascara.


cr to : queencrease

(비디오 잘 봤어요, 좋아해요!)

 Hera X Au Jour Le Jour Rouge Holic

Hera X Au Jour Le Jour Rouge Holic ini adalah lipstick dengan 4 pilihan warna: #18, #09, #34 dan #26.

Hera X Au Jour Le Jour Rouge Holic is lipstick with 4 color to choose, #18, #09, #34 and #26.



 Hera X Au Jour Le Jour Rouge Holic Liquid

Hera X Au Jour Le Jour Holic Liquid ini liptint, warna nya pigmented dan ga mengkilap. Dibagian bawah liptintnya, kelihatan warna isi liptintnya. Jadi kita ga perlu buka tutup liptintnya dulu untuk tahu warna liptint tersebut. Hera X Au Jour Le Jour Holic Liquid ini terdiri dari beberapa warna, yaitu:

Hera X Au Jour Le Jour Holic Liquid is liptint, the color is pigmented and matte. At the bottom of the liptint, we can see the liptint color so we don't need to open the cap just to see the color inside. Hera X Au Jour Le Jour Holic Liquid is consists of several colors:

- #13 Red Bijou
- #06 
- #24
- #04 
- #042 Purple Minuet


 Hera X Au Jour Le Jour Shadow Duo

Hera X Au Jour Le Jour Shadow Duo ini adalah eyeshadow dengan 2 warna dalam satu palette. Dari seri ini, mengeluarkan 4 Shadow Duo, yaitu:

Hera X Au Jour Le Jour Shadow Duo is dual eyeshadow in 1 palette. The series consists of 4 Shadow Duo: 

- Punky Blue & Elegant Light
- Dazzling White & Twinkle Gold
- Pink Romance & Wine Velvet
- Sweet Angel & Beige Sweater

Dari review dari queencrease diatas, eyeshadow duo ini hasilnya berglitter dan shimmer banget. Untuk warna Sweet Angel & Beige Sweater nya bagus banget, bisa dipakai untuk sehari2 dan juga party. Ah, jadi kepengen mau nyobain juga.

From queencrease review before, i see the eyeshadow is shimmering. The Sweet Angel & Beige Sweater looks so good, can used as day and night makeup. I want to try it !


Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushion

Dan hari ini aku mau ngereview Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushionnya nih.. Untuk satu box isinya adalah 1 cushion dengan case dan + isinya + 1 refill. 

This time i want to review Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushion. For a box, the content is 1 cushion with the case and 1 refill.

Hera UV Mist Cushion 15g 
Mist+Foundation+Sun Block+Whitening

Berat uv mist cushion ini adalah 15gr tidak termasuk casingnya, dan refill nya juga 15gr. Cushion ini merupakan kombinasi dari mist, foundation, sunblock dan bisa memutihkan wajah.

5 Secrets for Glowing moist skin
5 rahasia kulit lembab dan berkilau

01.Makeup
- Natural glowing makeup like professional makeup artist
- hasil makeup yang terlihat natural berkilau seperti MUA profesional

02.Moisture mist
- clay mineral water as a fine mist particles moisturizes skin
- air mineral tanah liat sebagai partikel mist untuk melembabkan kulit

03.Sun screen
- Protect your skin with a powerful UV Protection SPF50+/PA++
- melindungi kulit dengan UV Protection yang besar yaitu dengan SPF 50/PA++

04. Whitening
- Brightening effect
- mencerahkan dan memutihkan wajah

05.Cooling
- Skin a refreshing cooling effect that lowers the temperature of -2˚
- dengan efek yang dingin menyegarkan, bisa menurunkan temperatur dikulit -2˚

Color Tip

 IF you want to Cover and Glow - # C21(cool vanilla cover) / # C23 (cool Beige cover)
IF you want to Nature Shining - # N21 (cool vanilla Natural) / # N23 (cool Beige Natural)
IF you want to Glam Shiny - #22 (Shimmer Beige)     
                                                
 C : untuk yang ingin coverage yang lebih bagus dan terlihat glowing, C21 Cool Vanilla Cover untuk kulit putih sama seperti light beige. C23 Cool Beige Cover warnanya sedikit lebih gelap dibandingkan dengan C21, tapi sebenarnya hasilnya beda tipis.
N : untuk yang ingin terlihat berkilau natural. N21 Cool Vanilla Natural lebih terang daripada N23 Cool Beige Natural.
#22 Shimmer Beige ini untuk hasil yang Glam Shiny, ada glitter nya kecil2 dan warnanya lebih terang dari C21 dan N21. Btw, #22 Shimmer Beige ini sudah discontinue sejak april 2014, sayang yah.

C: it's suitable for people who want good coverage and looks glowing. C21 Cool Vanilla Cover is suitable for white skin like light beige.. C23 Cool Beige Cover is slightly darker than C21.
N: it's suitable for who want to have natural shiny skin. N21 Cool Vanilla Natural is slightly lighter than N23. 
#22 Shimmer Beige result is Glam Shiny, there are some small glitter in it and the swatch is lighter than C21 Nor N21. Btw, unfortunately #22 Shimmer Beige is discontinue since April 2014.

How to Use

After skin care, use at the sunscreen step. 
Take the content by pressing the sponge with a puff, and pat it onto the face.

Cara pakainya: setelah skincare, misalnya setelah cream muka, ambil cushion secukupnya menggunakan sponge dan tepuk2 perlahan diwajah. Setelah nya boleh pakai bedak dan boleh juga ga pakai bedak, tergantung kita aja. Misal untuk kulit kering dan dehidrasi sepertiku, ga suka pakai bedak karena kulit jadi makin kering atau kelihatan tebal banget, jadi aku ga pakai bedak. Kalau untuk yang punya kulit berminyak atau yang ingin makeupnya lebih tahan lama, silahkan pakai bedak. Dan sedikit tips buat yang punya kulit berminyak, sebaiknya pakai bedak tabur setelah cushion ini. Jangan pakai bedak padat, karena bisa menumpuk dan oil controlnya masih lebih bagusan bedak tabur. 

After this cushion, we can use pwoder or not it'as depends on us. E.g for me, i have dry and dehydrated skin and i don't like to use any powder because my skin become even dry and i don't want to looks over makeup, so i choose to not using any powder after this cushion. For the oily skin type or whoever want to have long lasting makeup, use the powder. And my tips for oily skin type, use powder instead of pact. Because the pact sometimes make the makeup looks cakey and the powder has good oil control than the pact.

For Fixing Makeup

Lightly mix and place the content onto the puff and gently pat on the face.

Setelah kita selesai makeup dan jalan2 seharian, mungkin kita perlu touch up ulang atau fixing makeup. Tinggal tepuk2 perlahan wajah kita dengan cushion ini, ga bakal menumpuk! ;) Actually sih, setelah pakai cushion Hera, aku ga pernah touch up :)

After go here and there outside, maybe we need touch up or fixing makeup. What we need to do is only tap this cushion slightly, no clump! Actually, after using this Hera cushion, i never do touch up :)


Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushion


Hera X Au Jour Le Jour UV Mist Cushion