Wednesday, 24 August 2016

Etude House Tint My Brows Gel Review - 에뛰드 하우스 틴트 마이 브로우 젤브라우 젤 리뷰



(Angry Birds Limited Edition)

Etude House Tint My Brows Gel Review - 에뛰드 하우스 틴트 마이 브로우 젤브라우 젤 리뷰

Hi, this time i want to review Etude House Tint My Brows Gel, it's looks like eyebrow tattoo which can last for a few days.. Different from eyebrow tattoo or eyebrow embroidery, this etude tint gel doesn't caused any painful effect. The aplication is super simple and can be done at home, no need to go to the aesthetician. The price is also much cheaper.

5 times in a week i have aerobic class and sometimes i'm doing some gym after aerobic. So, you know, i have many sweats and usually i don't have any eyebrow after that haha.. not that bald, just thin eyebrow...

Actually this product isn't a new product, but bcos i don't have encouragement to try this, i was hesitant to try. I think my eyebrow may pull out when i peel off the tint gel. but.... i really curious of this product and then finally i encourage myself to try.

Hi, kali ini aku ingin mereview Etude House Tint My Brows Gel, yaitu sejenis tattoo untuk alis yang hasilnya bisa tahan sekitar beberapa hari.. Berbeda dengan tattoo alis beneran atau sulam alis, tint gel dari etude ini ga bikin alis sakit. Pengaplikasiannya super simple dan bisa dilakukan sendiri dirumah, ga perlu ke klinik kecantikan. Harga nya juga jauh lebih murah lho.

5 kali dalam seminggu aku selalu ikut kelas aerobik dan kadang-kadang nge-gym sehabis aerobik. Keringat bercucuran dan habis aerobik biasanya alisku hilang, hahhaha... yah ga botak-botak amat sih, cuma agak tipis aja -__-

Sebenarnya produk ini bukan produk baru banget, tapi karena aku ga ada keberanian buat pakai tattoo alis ini, akhirnya aku ragu-ragu buat cobain. Karena kupikir bulu alis bakal ikut kecabut waktu pengelupasan tint gel ini. Mau cantik malah hilang alisnya, takut juga.. tapi yang namanya penasaran, akhirnya aku beranikan diri cobain tint gel ini >.<


So, what is Etude House Tint My Brows Gel? It's a new concept eyebrow gel tint that makes eyebrow makeup last long after removing the tint.

So, apa sih Etude House Tint My Brows Gel ini? Produk ini adalah sebuah konsep eyebrow gel tint  yang baru yang akan membuat makeup ali tahan lama setelah membersihkan tint tersebut. 


It has 3 color system: / Etude House Tint My Brows Gel ini ada 3 pilihan warna:
No. 1 Brown, brownish color with a hint of yellow-orange color / warnanya coklat tapi agak sedikit kuning-orange.
No.2 Light Brown, yellowish color / warnanya kekuningan.
No.3 Grey Brown, dark brown color / warnanya coklat tua.