Monday, 13 January 2020

Happy New Year 2020! 여러분, 새해 복 많이 받아요

Hi guys, sorry for MIA for almost 2 years, wow~ it's been a while, right?

Beberapa tahun belakangan aku lagi sibuk, banget sampai ga bisa ngeblog :(
Selama dua-tiga tahun belakangan ini, aku kerja kantoran dari pagi sampai malem, setelah habis kerja aku lanjut les musik, yaitu alat musik tradisional Korea dan akhir pekan (sabtu dan juga minggu) aku les bahasa Korea wkwkk... benar-benar aku tuh kayak ga ada napas saking sibuknya.
So,  tbh i am so busy to the point that it was so hard to write anything for my blog :( For the past two or three years, I have been working in the office from morning to night, after finishing my work I went to music class, which is a traditional Korean musical instrument and on weekends (Saturday and Sunday) I studied Korean language, haha. it's like there's no breathing time for me, i was so busy.

But, first of all mohon maaf ya karena MIA lama banget, yang kedua Happy New Year 2020!!

Semoga di tahun 2020 ini aku bisa lebih produktif dalam hal blogging ini. Dan juga kudoakan kalian semua sukses dan sehat selalu di tahun 2020 ini.
But, first of all, i am so sorry because i was MIA all of this time, second, Happy New Year 2020 !! Hopefully in 2020 I can be more productive in blogging. And also wish you all to be successful and healthy in 2020.

Sebenarnya aku ingin nulis blog tentang les bahasa korea dan alat musik tradisional korea selama 3 tahun ini, tapi aku bingung ya.. kan ini blog aku tulis mengenai kosmetik korea. Aneh ga sih kalau tetiba nulis tentang les bahasa korea dan alat musik tradisional korea? Atau enaknya buat blog satu lagi ya?
Butuh pendapat nih guys, tolong komen dibawah ya untuk pendapat kalian.. hehe.. makasih...
Actually I want to write a blog about my Korean language lessons and traditional Korean musical instruments classes this past 3 years, but I'm a bit confused... actually this is the blog I wrote about Korean cosmetics. Isn't it weird if i suddenly write about Korean language lessons and Korean traditional musical instruments on this blog? Do i need to make another blog?

I am kinda of need some opinions guys, please comment below for your opinions. thanks..

여러분, 새해 복 많이 받아요~

이번에 정말 열심히 블로그 쓰고 싶어요 ㅎㅎ